Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Spa Wellness

Geniet van sauna met overnachting! In de omgeving van Villa Oldenhoff kunt u op verschillende locaties genieten van uitgebreide spa en wellness faciliteiten, bijvoorbeeld bij SpaSereen aan de Maarsseveense Plassen of bij Spa Zuiver in Amsterdam. Hier kunt u heerlijk opwarmen in de sauna en genieten van ontspannende massages en verzorgende behandelingen. Combineer een bezoek aan de sauna met overnachting in de prachtige omgeving van Villa Oldenhoff en kom helemaal tot rust.

SpaSereen

Aan de Maarsseveense Plassen vindt u SpaSereen, op ongeveer 25 minuten rijden van Villa Oldenhoff. Stap in de wereld van SpaSereen en u stapt in een wereld aan het water. Hier heeft u alle rust en ruimte om wellness op uw manier te beleven. Meer over SpaSereen»

Spa Zuiver

Ook kunt u natuurlijk in Amsterdam terecht voor spa wellness. Het luxe Spa Zuiver biedt alle mogelijkheden voor ontspanning. Zo kunt u in de spa van Zuiver genieten van acht sauna's, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes en een 40 meter lang (deels overdekt) zwembad. En dit allemaal op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Spa Zuiver ligt op ongeveer een kwartier rijden van Villa Oldenhoff. Meer over Spa Zuiver»

Webdesign & realisatie: A-side media (2014)