Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Amsterdam

Zoekt u een bijzondere bed and breakfast in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij Villa Oldenhoff aan het juiste adres!

Verblijft u deze winter bij ons? Speciaal voor de koude wintermaanden wordt de binnenstad van Amsterdam warm verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival, en het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groot uit bij de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost.
Lees meer over deze winterse festivals»

Omgeving Amsterdam

Onze bed and breakfast ligt zeer dicht bij Amsterdam. Wissel de rust van Villa Oldenhoff af met een bezoek aan deze bruisende stad met vele musea, uitgebreid nachtleven en natuurlijk de prachtige grachtengordel. Denk bijvoorbeeld aan het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Sinds 9 april 2016 kunt u ook een bezoek brengen aan het gloednieuwe Moco Museum (Modern Contemporary Museum) aan het Museumplein. Tot eind september is hier werk van Banksy en van Andy Warhol te zien.

Van de bed and breakfast naar Amsterdam

Vanuit Abcoude is er een rechtstreekse bus- en treinverbinding met Amsterdam. De Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall en Ziggo Dome zijn zelfs met de fiets bereikbaar. Heerlijk om de files te ontwijken als u een drukke voetbalwedstrijd of concert wilt bezoeken!

Een mooie manier om vanaf de bed and breakfast de omgeving richting Amsterdam te verkennen, is via het water. U kunt met eigen boot gebruik maken van de aanlegsteiger recht voor Villa Oldenhoff, of u kunt onze sloep huren. Deze heeft plaats voor 12 personen. Via de Amstel vaart u binnen een uur vanaf de bed and breakfast door de grachten van Amsterdam!

Webdesign & realisatie: A-side media (2014)