Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Mindfulness voor managers

22 augustus 2017

In het weekend van 10-12 november kunt u kennismaken met Mindful leiderschap. Ontdek dat u meer kunt betekenen voor uzelf, uw medewerkers én uw organisatie. De training wordt gegeven door gecertificeerd mindfulness trainer Patrick Leloux. 

Zuiver leiderschap

Mindfulness zorgt voor een heldere geest, vermindert stress en helpt optimale resultaten te bereiken. In een weekendtraining leert u hoe u dit kunt toepassen als leidinggevende. Door middel van de praktijk onderzoeken we de theorie. Hoe gaan we om met angst en stress, van onszelf en onze medewerkers? Hoe bereiken we zuiver leiderschap te midden van de valkuilen van macht en ambitie? Hoe cultiveren we wijsheid, moed en vertrouwen, misschien wel juist in lastige situaties? Op de prachtige locatie van villa Oldenhoff zal u onderzoeken en leren hoe het hier en nu u rust en evenwicht kan brengen. Hoe meditatieve oefeningen uw wijsheid kunnen vergroten. Hoe deze wijsheid kan bijdragen aan uw leiderschapskwaliteiten en daarmee uw doelstellingen dichterbij kan brengen.

Over Patrick Leloux

Patrick heeft gewerkt voor gerenommeerde bedrijven en instellingen als AMC, Shell, United Nations FAO Rome, Politie Amsterdam en gemeente Amsterdam. Ook wordt hij als mindfulness docent ingehuurd door derden. Voorbeelden hiervan zijn The School of Life Amsterdam, de Vrije Academie en Volksuniversiteit Amstelland Amstelveen. Daarnaast is hij nauw verbonden met psychotherapeutische praktijk Mind Your Brain. Zijn aanpak kenmerkt zich door een nuchtere kijk op de zaken, altijd gericht op de eigen ervaring: “er is niks zweverigs aan, er is alleen jouw ervaring op dit moment. Onderzoek het, neem niks aan, stel vragen!”.

Kijk hier voor het programma»

villavoor-1500x998.jpg

Naar het overzicht
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)