Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Nieuws

 

 

Villa Oldenhoff ontvangt HotelsCombined Recognition of Excellence

06 december 2017

Gasten van Villa Oldenhoff hebben via HotelsCombined hun verblijf gewaardeerd met een uitzonderlijke score van een 10.0! 

Lees meer

Koop een koe

18 oktober 2017

Één van onze prachtige brandrode koeien staat nu op www.koopeenkoe.nl - via de website koop je samen met andere een koe. Van kop, tot staart. Zo gaat er niets van de koe verloren, en koop jij het beste vlees direct bij de boer.

Lees meer

Mindfulness voor managers

22 augustus 2017

In het weekend van 10-12 november kunt u kennismaken met Mindful leiderschap. Ontdek dat u meer kunt betekenen voor uzelf, uw medewerkers én uw organisatie. 

Lees meer

High tea en wijnproeverij tijdens de Amstellanddag

07 juni 2017

Op zondag 11 juni is het weer zover: dan vindt de jaarlijkse Amstellanddag plaats. Het is elk jaar weer een succes, dus we houden onze traditie in stand met een heerlijke high tea en wijnproeverij. Kom langs!

Lees meer

Bezoek winterse festivals nabij Villa Oldenhoff

23 november 2016

Verblijft u deze winter bij ons? In de prachtige omgeving is weer genoeg te doen. Speciaal voor de koude wintermaanden wordt de binnenstad van Amsterdam warm verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival, en het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groot uit bij de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Lees meer
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)